Sayfalar

14 Ağustos 2010 Cumartesi

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TUTANAĞI 1 Temmuz 2010

AKKENT SİTESİ 01.07.2010 TARİHLİ OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TUTANAĞI

-Mehmet Aslanoğlu, Bülent Keskin ve Turan Orhan Divan Heyeti için aday gösterildi ve üyelerin oy çokluğuyla Divan Yönetimine seçildiler.
-Divan Başkanı Mehmet Aslanoğlu oturumu açarak, Olağanüstü Genel Kurul maddelerinden “Yol Yapımı” konusuyla ilgili olarak Site Başkanı Mehmet Bozkurt konuyla ilgili Yönetimce yapılan çalışmaları Site Sakinlerine sundular.
-Yol yapımı konusunda, üyelerden Nurten Yıldırım “öncelikle yapım için karar verilmesi gerektiğini”; Mine Kelleci ise “yol yapımının Sitenin alt yapısını etkileyeceğini” söylediler.
-Ertunç Karadağ yolların yapılmasını önerdi.
-Sedat Çağlı ise Kooperatif tasfiyesinden sonra yolların yapılmasını önerdi.
-Oylamada 9 “evet”, diğer üyeler ise “hayır” oyu kullandılar.

-Olağanüstü Genel Kurulun 2.Maddesinde “eski personel Veli Can’ın kıdem tazminatı karşılığına denk gelen tutarla ilgili olarak, Site Yönetimi bu tutarın ödenmesi veya ödenmemesi için Genel Kurul Kararı alınması için öneride bulundu.
-Üyelerden Hüseyin Erdi, Veli Can’ın kıdem tazminatının ödenmesi için Site bütçesinde ek olarak bulunan kıdem tazminatı fonundan ödenmesini önerdi.
-Ertunç Karadağ, hukuksal çıkış yollarının aranmasını, konunun olağan genel kurulda görüşülmesini önerdi.
-Oylamada, yasal sürecin devam etmesi nedeniyle gelişecek mahkeme kararı doğrultusunda tavır alınmasına oy çokluğuyla karar verildi.


Mehmet ASLANOĞLU Divan Başkanı
Bülent KESKİN Katip
Turan ORHAN Katip

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder