Sayfalar

2 Ağustos 2010 Pazartesi

OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL ÇAĞRISI 15 Haziran 2010

AKKENT SİTESİ YÖNETİM KURULU, 7 HAZİRAN 2010 TARİHİNDE TOPLANARAK 1 TEMMUZ 2010 PERŞEMBE GÜNÜ AŞAĞIDAKİ GÜNDEM MADDELERİNİ GÖRÜŞÜP KARARA BAĞLAMAK ÜZERE AKKENT SİTESİ’NİN OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPMASI KARARI ALMIŞTIR. GENEL KURUL 1 TEMMUZ 2010 TARİHİNDE SAAT 21:00’DE AKKENT SİTESİ SOSYAL TESİSİNDE YAPILACAKTIR. BU TOPLANTIDA YETERLİ ÇOĞUNLUK SAĞLANMADIĞI TAKDİRDE İKİNCİ TOPLANTI 8 TEMMUZ 2010 TARİHİNDE AYNI YER VE SAATTE YAPILACAKTIR.

BÜTÜN ÜYELERİMİZİN TOPLANTIYA KATILMALARINI VE MAZERETİ OLAN KOMŞULARIMIZIN EKTEKİ VEKALETNAMEYİ DOLDURARAK VEKİLİNİN TOPLANTIYA KATILMASINI SAĞLAMASINI RİCA EDERİZ. 10.6.2010


GÜNDEM MADDELERİ:

1. Açılış ve Site Genel Kurul divan heyetinin seçimi,
2. Site içi otopark ve yolların yenilenmesi ve bu konuda gereken ek bütçenin oluşturulması konusunda karar alınması,
3. Sitemiz eski personeli Veli Can’ın kıdem tazminatı karşılığı tutarın ödenmesi veya ödenmemesi konusunda karar alınması, ödenmesi durumunda ek bütçenin oluşturulması konusunda karar alınması,
4. Dilekler ve kapanış.


AÇIKLAMA:

SİTE İÇİ OTOPARK VE YOLLARIN YENİLENMESİ:
Site içi yolların yenilenmesi için geçen yönetimlerce alınan teklifler incelenmiş ve yeni teklifler alınmış olup, bunların içinde bir doğal taş olan Andezitten yapılması (doğal taş olması, nispeten ucuzluğu, estetik görünümü ve uzun ömürlü olması nedenleriyle) Yönetimimizce düşünülmektedir.

Sitemizde toplam kaplama yapılacak alan 3.250 metrekaredir. 5 cm kalınlığında ve 30X60 cm ölçülerindeki doğal taşın KDV dahil metrekare fiyatı 22.5 TL’dir. Taşlar Afyon’dan getirileceği için bu maliyete 2 TL/m2 nakliye masrafı eklenecektir.

Taş döşeme işinin işçi tutarak yaptırılması durumunda doğal taş, bordür, kum ve işçilik giderleri ile birlikte toplam maliyetin 85.000 TL’na ulaşması beklenmektedir.

EK BÜTÇE TUTARI: Kabul edilmesi durumunda her üyenin 830 TL’lik ek ödeme yapması gerekmektedir.
1. Temmuz-Ağustos-Eylül-Ekim-Kasım-Aralık 2010 aylarında aidatın aylık 250 TL’na çıkarılması, Ocak 2011’den itibaren 200 TL olarak devam etmesi.
2. Diğer bir kaynak ise, Kooperatife yaklaşık iki yıl önce ödenen ve uzun süre kullanılmayacağı anlaşılan paraların tarafınıza faizleriyle birlikte iade edilmesi sağlanarak bunun içindeki 825 TL tutarındaki ödeme diliminin Yol yapımı için kullanılmasını sağlamak.


TAZMİNAT ÖDEMESİ:
Eski Personelimiz Veli Can’ın talep ettiği tazminat tutarı 18.500 TL’dir. Tazminat tutarının ödenmeme nedeni daha önceki toplantımızda açıklanmıştı. Bu toplantıda tazminat ödenme veya ödenmeme konusunu gündeme getirmemizin nedeni, konunun kişiselleştirilerek Yönetim Kurulu’nun hedef haline getirilmesidir.

EK BÜTÇE TUTARI: Ödemenin kabul edilmesi durumunda her üyenin Temmuz ve Ağustosta iki taksit halinde toplam 180 TL ödemesi gerekmektedir.

Saygılarımızla,

AKKENT SİTESİ YÖNETİM KURULU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder